Hoe leuk is het om een eigen boom te adopteren of als natuurcadeau weg te geven.

Met uw adoptie van een boom of bomen draagt u bij aan het onderhoud van Landgoed het Geuzenbos.

in 2005 is Landgoed het Geuzenbos aangeplant met ruim 17.000 bomen in 16 boomsoorten. De doelstelling van het landgoed is bij te dragen aan de recreatieve ontwikkeling van de regio en de natuurwaarden in de regio.

Dit bos heeft zorg en aandacht nodig. Landgoed het Geuzenbos stelt u in de gelegenheid voor een bepaalde periode een of meerder bomen te adopteren.

Adopteer ook een boom.

Al vanaf € 10,00 per jaar bent u adoptant. Hiermee draagt u bij aan de verzorging van het Landgoed. Uw hulp stelt ons in staat de natuurwaarde van het gebied verder te ontwikkelen.

Wat krijgt u terug?

  • U heeft vrije toegang tot het Landgoed.
  • U ontvangt de adoptanten nieuwsbrief
  • U ontvangt een certificaat van adoptie
  • U heeft onze dankbaarheid

 

u ontvangt een certificaat
Bestel

U adopteert een boom voor 1 jaar op Landgoed het Geuzenbos. Een uniek gebaar maar ook leuk om te geven. Hiermee ondersteunt u het onderhoud van het Landgoed.

Boom adopteren 20 jaar met naambord

Uw naam bij de boom
Bestel

Uw boom wordt voorzien van een houten bord waar uw naam in gegraveerd staat. Voor thuis ontvangt u een certificaat van adoptie.  U kunt uw boom komen bezoeken. Wij geven de boom aandacht en verzorging. Als vanzelfsprekend kunt u zelf uw boomsoort kiezen uit 10 soorten.

Groeiboom adopteren 10 jaar

u ontvangt een certificaat
Bestel
Kies uit 10 boomsoorten

Een groeiboom kunt u voor 10 jaar adopteren. Gedurende deze 10 jaren bent u de trotse adoptieouder van de boom. Wij zullen de boom vertroetelen en aandacht geven.

Maak uw keuze uit 10 boomsoorten.

Groeiboom adopteren 10 jaar jaarlijkse betaling

u ontvangt een certificaat
Bestel

Een groeiboom kunt u voor 10 jaar adopteren en u ontvangt een certificaat van adoptie. Gedurende deze 10 jaren bent u de trotse adoptieouder van de boom. Wij zullen de boom vertroetelen en aandacht geven. U ontvangt gedurende 10 jaren een jaarfactuur van €15,00.

Kies uit 10 boomsoorten